Lesgevend medewerker Economie/Bedrijfseconomie in Bilthoven

De Werkplaats Kindergemeenschap is een school voor mavo, havo, atheneum en gymnasium, opgericht door Kees Boeke. We werken in een prachtig modern schoolgebouw dat volledig is toegerust voor onze manier van werken in teams en domeinen. We bieden uitdagend onderwijs,
creativiteit en een stimulerend werkklimaat.  

De Werkplaats is een zeer geliefde school bij kinderen, ouders en medewerkers.  
Nieuwe medewerkers worden warm ontvangen en er is voor hen een goed begeleidingsprogramma.

 

Als lesgevend medewerker maak je deel uit van een team dat het onderwijs verzorgt voor een aantal werkers dat verdeeld is over 6 klassen en 2  leerjaren, in het havo bovenbouwteam zijn dat 9 klassen en 3 leerjaren. Kenmerkend voor het werkplaatsleren is samen
leren en creëren. Het onderwijs wordt in samenhang aangeboden waarbij iedereen van iedereen leert. De werkers en medewerkers vinden hun thuisbasis in het domein.  
We vragen van je dat je wilt bijdragen aan vernieuwend onderwijs en dat je een teamspeler bent. 
We bieden je een inspirerende en boeiende werkomgeving, een prachtig schoolgebouw in de mooie omgeving van Bilthoven, een enthousiast team van medewerkers en een domein vol enthousiaste werkers.

Het betreft een tijdelijk dienstverband voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. 

Voor deze functie is een 1e graads lesbevoegdheid vereist. Aangezien er lessen bedrijfseconomie deel uit maken van deze vacature, zoeken we een kandidaat die ook over een 1e graads lesbevoegdheid voor bedrijfseconomie (beco) beschikt.

Op de Werkplaats werken alle medewerkers op woensdagmiddag samen in werkgroepen, teams en vakgroepen. Van sollicitanten verwachten we dat zij ook op woensdagmiddag beschikbaar zijn. 

 

Volgens cao voortgezet onderwijs

Solliciteer