Leraar L11 VMBO – Saltho Onderwijs – Het Dok in Boxtel

Saltho Onderwijs zoekt voor Het Dok in Eindhoven een Leraar L11 VMBO 0,6 – 0,8 FTE (ma t/m do).

De doelgroep van Het Dok bestaat uit jongeren in de leeftijd van 12 tot maximaal 20 jaar die onderwijsbelemmeringen ondervinden als gevolg van psychische problemen, psychiatrische stoornis of om andere redenen zijn vastgelopen in het onderwijs. Onze voornaamste doelstelling is om deze jongeren zoveel als mogelijk voor te bereiden op een terugkeer naar het reguliere onderwijs ofwel voor te bereiden op een passende arbeidsplek.


Over de functie

We onderscheiden op onze school leerlingen die zijn opgenomen binnen residentiële instellingen als GGzE, IDRIS en Combinatie Jeugdzorg, en externe leerlingen uit de regio Eindhoven. We zijn aangesloten bij Samenwerkingsverband Eindhoven- Kempenland VO 30-07. We bieden onderwijs tot en met niveau VMBO Theoretische leerweg, waarbij uiteraard erg veel aandacht is voor sociale vaardigheidstrainingen en gespecialiseerde begeleiding. Er zijn 2 uitstroomperspectieven, namelijk Uitstroomperspectief Arbeid en Uitstroomperspectief Vervolgonderwijs.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van: Leraar L11 VMBO (0,6 – 0,8 FTE)

Op maandag en/of dinsdag ben jij de leraar voor 4e-jaars VMBO T leerlingen en op woensdag en donderdag de leraar voor onze VMBO-BK leerlingen met het Profiel Economie en Ondernemen. Verder verricht je afgesproken neventaken binnen de school.


Over de locatie

De Koraal-locaties van Saltho Onderwijs verzorgen speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs voor leerlingen met een ernstige gedragsstoornis en/ of psychiatrische stoornis. In de regio Noordoost-Brabant wordt er speciaal onderwijs aan ruim 700 leerlingen gegeven op Het Dok, P.I. School Hondsberg, Het Vada College, De Rietlanden SO en Dieze College. Saltho Onderwijs heeft vestigingen in Eindhoven, Oisterwijk, Boxtel en 's-Hertogenbosch. Saltho Onderwijs maakt deel uit van de regio Noordoost-Brabant van Koraal.


Wie zoeken wij?

Jij bent een ervaren leerkracht met humor en een positieve instelling, die denkt in mogelijkheden! Je hebt een behoorlijk doorzettings- en incasseringsvermogen en durft initiatieven te nemen. Als jij daarnaast ook nog kennis en expertise van de doelgroep hebt en jezelf wil blijven ontwikkelen, dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

Uiteraard beschik je over de juiste bevoegdheid tot docent en heb je bij voorkeur affiniteit met economie en/of wiskunde. Ook beschik je over aantoonbare pedagogische vaardigheden en heb je ervaring in het gedifferentieerd werken in een klas, met verschillende methoden. Ervaring in het (speciaal) onderwijs of jeugdveld is voor deze functie absoluut een pré.


Wat bieden wij?

Een enorm uitdagende functie met een zeer interessante doelgroep, wat zorgt voor veel afwisseling in een sterk en sociaal team. Dit team is volop in ontwikkeling is en met een prachtige ambitie!

Daarnaast:

  • Een aanstelling voor 1 jaar, bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vaste benoeming.
  • Inschaling conform de CAO PO in schaal L11.
  • Aanstellingsuren in overleg.
  • Indiensttreding per 1 september 2021.
  • Veel persoonlijke ontplooiingskansen.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij mevrouw A. Kreijveld, (Schoolleider). Zij is telefonisch bereikbaar op 040-2613670 of per e-mail akreijveld@koraal.nl.


Reageren

Zie jij jezelf in deze uitdagende functie? We maken graag kennis met je. We ontvangen graag uiterlijk 24 augustus 2021 je uitgebreide CV en duidelijke motivatiebrief.

Gesprekken zullen plaatsvinden op 31 augustus en 1 september.

Solliciteer