Docent economie & rekenen in Voorburg

Veurs Voorburg is een kleine VMBO. Uit Voorburg, Leidschendam, Rijswijk en Den Haag komen onze leerlingen. Wij zijn een platte organisatie met een gemotiveerd team.
Nieuwe collega's ervaren de school als een warm bad. Wij bieden goede begeleiding aan startende collega's en staan graag voor elkaar klaar. In het schooljaar 2021-2022 starten we in een nieuw schoolgebouw.

Wij zijn:

  • Veurs Voorburg is een kleinschalige vmbo met onderwijs op basis- kader- gemengde- en theoretische leerweg. Leerlingen kiezen na leerjaar 2 voor de profielen zorg en welzijn (ZW), Economie en ondernemen (E&O) of dienstverlening en producten (D&P).
  • Door de kleinschaligheid bestaat er een informele sfeer tussen collega‚Äôs en kennen wij onze leerlingen. Dit zorgt voor een prettige werkomgeving waar je snel je plek kan vinden en waar je snel ondersteuning krijgt. 

 Wij zoeken:

  • Wegens het vertrek van een collega zijn wij per 1 augustus a.s. op zoek naar een nieuwe collega economie & rekenen die zowel in de onderbouw als bovenbouw de lessen kan verzorgen. Einddatum van de benoeming is 31-7-2022.
  • Affiniteit met leerlingen in het vmbo is vereist.

Wij bieden:
Goede begeleiding in een prettige en lerende omgeving:

  • Alle startende docenten, ongeacht de onderwijservaring, worden begeleid door twee ervaren coaches. Zij bieden individuele begeleiding en organiseren intervisiebijeenkomsten met andere startende docenten en stagiaires.
  • Veurs Voorburg is ook onderdeel van NOD-Haaglanden (een opleidingsschool in Den Haag) waardoor jaarlijks verschillende stagiaires, voor diverse vakken aan onze school verbonden zijn. 

Wist je dat alle scholen van Spinoza werken met het COOL-platform. Via COOL hebben leerlingen en docenten via een centraal dashboard toegang tot applicaties zoals Magister, Google Classroom, digitaal lesmateriaal en apps. Als medewerker kun je trouwens via
een app je salarisstrook bekijken en persoonlijke wijzigingen doorgeven, wel zo makkelijk!

Bekijk ons filmpje op:

Lesgeven aan vmbo-leerlingen:
Lesgeven op het vmbo vraagt om flexibiliteit en vakmanschap. De feedback van leerlingen is direct en eerlijk. Dit vraagt iets van de docent die voor de klas staat. 

Affiniteit met de doelgroep is belangrijk. Wij hebben een spontane en leuke doelgroep. Doeners die vanwege een band met hun docenten een extra stap willen zetten.

Werkdagen zijn in overleg vast te stellen. 

Ervaring:
Relevante ervaring is gewenst. 
 

Benoeming is op basis van de uren die worden gegeven en de taken die iemand daarnaast doet. Inschaling is in salarisschaal – LB en conform cao-VO. 

Nieuwe docenten worden begeleid door twee ervaren coaches.

Je ontvangt naast een goed salaris en de vakantie-uitkering ook een eindejaarsuitkering van 8%. Wij bieden goede regelingen, zoals een fietsplan met een hoge maximum vrijstelling, een fitnessregeling, reiskosten die je kunt uitruilen met je eindejaarsuitkering,
maar ook stoelmassages en verzekeringen met collectiviteitsregelingen!
 

Solliciteer