Docent economie & ondernemen in Almelo

Ben jij een actieve, betrokken docent economie & ondernemen? Beleef jij plezier aan het werken met vmbo-leerlingen en bereid je ze op inspirerende wijze voor op het vervolgonderwijs? Dan maken wij graag kennis met je!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen economie & ondernemen aan leerlingen in klas 2 en 4 van het vmbo.

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid economie.

Jouw werkplek
Je werkt in een jong, enthousiast team, dat hard werkt aan de onderwijskwaliteit en affiniteit heeft met het vmbo. Het team is constant op zoek naar verbeteringen en stelt daarbij de leerling centraal. Dit team staat bovendien open voor veranderingen en onderwijsvernieuwingen.
Het team werkt met behulp van ICT-rijk onderwijs aan gepersonaliseerd leren.
 
De Pius X College locatie aan de Van Renneslaan is een vmbo-school in een modern, goed geoutilleerd gebouw. Het is een dynamische school met veel mogelijkheden, zowel voor de leerlingen als voor het personeel. Binnen de school heerst een goede sfeer.

Pius X College is een rooms-katholieke brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs. De school telt circa 1.500 leerlingen en 170 medewerkers en heeft twee locaties in Almelo en één in Rijssen. De locatie Van Renneslaan telt circa 460 leerlingen en 55
medewerkers.

Ons aanbod
Het betreft een baan van 0,6 – 0,68 fte, tijdelijk ter vervanging van zwangerschapsverlof. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige baan (LB).

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Pius X College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Mevrouw Susan Veelers
Functie: Teamleider vmbo bovenbouw Pius X College in Almelo
Telefoon: 0546 – 86 00 66 
E-mail: s.veelers@piusx.nl

LET OP: dit e-mailadres is alleen voor het stellen van vragen. Solliciteren gaat via de button op de website. Sollicitaties die binnenkomen via dit mailadres worden niet in behandeling genomen.

Reageren?
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs
 

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Solliciteer