docent Economie in Hoorn

Wij zoeken in deze korte periode vervanging in verband met verlof van één en mogelijk twee van onze docenten economie. Deze docenten geven les in de leerjaren 2, 3 en 4, in de basis-, kader- en mavoklassen.  

De collega’s die vervangen moet gaan worden, geven voornamelijk les in de bovenbouw. Het zou mooi zijn als wij ervaren vakdocenten zouden kunnen vinden die deze lessen voor deze korte periode kunnen overnemen.
Wij zoeken dus een nieuwe tijdelijke collega met veel in zijn/haar mars.  Je bent sterk in klassenmanagement, je bent creatief voor wat betreft de werkvormen die je inzet, je kunt natuurlijk overweg met digitale hulpmiddelen en je weet hoe de lesstof goed over
te brengen. Je hebt elke leerling in beeld en levert maatwerk waar nodig.

 

Van onze nieuwe collega verwachten wij dat je onderstaande competenties meebrengt.
– Je bent in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid economie of studerend hiervoor;
– Je beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden;
– Je hebt affiniteit met het lesgeven aan kader-/ mavoleerlingen;
– Je bent in staat een veilig klimaat in de klas te creëren en je benadert elke leerling positief; 
– Je bent vaardig in het gebruik van digitale leermiddelen;
– Je kunt goed samenwerken.

 

Het Atlas College biedt je een fijne en dynamische werkomgeving met betrokken collega's. De functie wordt gewaardeerd in schaal LB conform de CAO-VO. De inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring.
Daarnaast biedt het Atlas College boven op de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden uit de CAO een op ontwikkeling gericht taakbeleid en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering. 

Solliciteer