Docent economie in Hengelo

Ben jij de enthousiaste, professionele docent economie, die zich met een team van betrokken collega's wil inzetten voor goed onderwijs? Wil je graag aan de slag op één van onze locaties in Hengelo? Dan maken wij graag kennis met je!

Jouw werkzaamheden
Je geeft les in het vak economie aan onze mavo- en havoleerlingen, met name in de bovenbouw. Je legt op een enthousiaste wijze het vak uit en weet de leerlingen hierbij te binden en te boeien. We zijn niet alleen op zoek naar iemand, die goed les kan geven,
maar ook iemand die het leuk vindt een bijdrage te leveren aan de doorlopende ontwikkeling van de sectie en de school.

Jouw profiel
Je hebt een tweedegraads bevoegdheid economie of bent studerend hiervoor. Je hebt een gestructureerde manier van werken en gaat doelgericht aan de slag met de leerlingen. Je past in de praktijk nieuwe inzichten gemakkelijk toe en je wilt gaan bouwen aan de
toekomst van het vak economie. Je bent in staat om leerlingen en collega's te inspireren met jou enthousiasme.

Jouw werkplek
Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs in Hengelo, Borne en Delden: Lyceum de Grundel, Het Twickel College Hengelo, het Twickel College Borne, Het Twickel College Delden, Avila College en C.T. Stork College.
Binnen de scholengroep werken circa 400 medewerkers voor een kleine 4.000 leerlingen. Wij bieden onderwijs aan voor vmbo, havo en vwo. 

Het Avila College is een kleinschalige school voor mavo en onderbouw havo met ongeveer 600 leerlingen en een zeer enthousiast en vooruitstrevend team. Ons onderwijs is gebaseerd op de volgende drie begrippen: uitdagen – ontdekken – verbinden. Ons motto is:
'Meer dan onderwijs'. Wij willen niet een leerfabriek zijn, maar een school waar eigentijds onderwijs wordt gegeven, waarbij de persoonsvorming van de leerling een nadrukkelijke plaats inneemt. Op deze locatie werken wij met een flexrooster, waarbij leerlingen
zelf deels invulling kunnen geven aan hun onderwijs.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan van 0,7 – 1,0 fte, tijdelijk ter vervanging wegens zwangerschapsverlof. Ingangsdatum is 1 november 2021.  
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Afhankelijk van je opleiding ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB)  . 
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering.  

Het Avila College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij Mevr. Mick Geurts, teamleider, telefoonnummer: 06 – 21 81 68 82.

Solliciteren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Solliciteer