Docent economie in Amsterdam

Wil jij onze leerlingen laten kennismaken met economie en wat voor toepassingen er voor hen en de maatschappij relevant zijn. Kun jij theorie omzetten naar praktische lessen en opdrachten? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou! 

Wat ga je doen?
Het voorbereiden en verzorgen van de lessen economie en onderdelen van het programma Economie en Ondernemen. Je bent een ambitieuze, innovatieve docent die op inspirerende wijze bijdraagt aan vernieuwend onderwijs en de mooie prestaties van onze school en leerlingen.
 
Naast het lesgeven is jouw bevlogen inbreng van belang. Samen met je collega’s draag je de verantwoording voor de ontwikkeling van aantrekkelijk onderwijs en weet dat differentiëren voor onze leerlingen een voorwaarde is voor een succesvolle leerloopbaan. 
 
We vragen een open, collegiale en flexibele instelling waarbij je in staat moet zijn individueel initiatieven te ontplooien en tegelijkertijd goed in teamverband samen te werken.

Wat vragen wij van je?

  • Tweedegraad bevoegdheid economie of studerende hiervoor.
  • Aantoonbare ervaring in het vmbo.
  • Pedagogisch en didactisch bekwaam.
  • Ervaring met differentiëren op vmbo-niveau.
  • Sterk klassenmanagement.
  • Bevlogenheid voor onderwijs en doelgroep!

Wat bieden wij?
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar we aandacht besteden aan onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat je je talent blijft ontwikkelen en kunt werken aan je eigen professionalisering.
 

Solliciteer