Docent economie en ondernemen in Hengelo

Beschik jij over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak economie en ondernemen? En wil jij je vakkennis overbrengen op leerlingen van het vmbo? Wil jij per 1 augustus 2020 parttime aan de slag bij het C.T. Stork College in Hengelo?
Reageer dan snel op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen economie en ondernemen aan leerlingen in het vmbo.

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak economie en ondernemen. Vol enthousiasme breng je jouw vakkennis over op leerlingen.

Scholengroep Carmel Hengelo
Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs in Hengelo, Borne en Delden: Lyceum de Grundel, Twickel College Hengelo, Twickel College Borne, Twickel College Delden, Avila College en C.T. Stork College. Binnen de
scholengroep werken circa 400 medewerkers voor een kleine 4.000 leerlingen. Wij bieden onderwijs aan voor vmbo, havo en vwo.

Vanaf 1 september 2018 is de nieuwbouw voor het beroepsgerichte vmbo, het C.T. Stork College, volledig in gebruik genomen. Hier geven we samen met onze collega's van het openbaar voortgezet onderwijs (OSG Hengelo) vorm en inhoud aan het beroepsgerichte onderwijs
in Hengelo.

Ons aanbod
Het betreft een fulltime baan van 1,0 fte, tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband. 
Bij deze baan hoort een passende beloning van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledig dienstverband (schaal LB) conform de CAO VO.

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering, pensioenregeling en diverse andere voordelen.

Aanvullende informatie
Wil je meer weten over onze organisatie? Bekijk dan de verschillende websites: www.ctstorkcollege.nl en www.carmelhengelo.nl.
Heb je na het lezen van de informatie nog vragen? Rik Dekker beantwoordt ze graag. Hij is te bereiken via r.dekker@ctstorkcollege.nl.

Solliciteren
Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties gaat de vacature offline.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Solliciteer