Docent Economie en Bedrijfseconomie 1e graads in Haarlem

Het ECL is met ingang van schooljaar 2020-2021 op zoek naar een enthousiaste eerstegraads docent Economie en Bedrijfseconomie voor ca 0,8-0,9 fte verdeeld over havo en vwo.

Wij zijn op zoek naar kandidaten met, bij voorkeur, ruime ervaring in het onderwijs en in het bezit van een eerstegraads onderwijsbevoegdheid. Wij verwachten van docenten dat zij recht kunnen doen aan verschillen tussen leerlingen, hun leerlingen individueel
kunnen observeren en begeleiden en leerlingen en ouders serieus nemen. Bovendien verwachten wij van docenten dat zij hun verantwoordelijkheid durven nemen en verantwoording willen afleggen. Docenten op het ECL hebben affiniteit met het profiel Kunst en Cultuur.

Wij bieden een uitdagende docentenfunctie met ruime ontwikkelmogelijkheden. Werken op het ECL betekent werken in een collegiale sfeer, waar vertrouwen geven zeer belangrijk is.

De functie wordt ingeschaald volgens CAO VO. Daarnaast kennen wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Alle nieuwe medewerkers krijgen het eerste jaar coaching en intervisie.
Het ECL maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS en dus op alle scholen centraal.

Het ECL is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer en met de auto.
 

Solliciteer