Docent Economie/Bedrijfseconomie 1e graads (0,5 fte) – Thomas a Kempis in Arnhem

Thomas a Kempis college is een school voor nieuwsgierige leerlingen die hard willen werken aan hun eigen succes. Een school voor havo, atheneum en gymnasium+ waar het draait om leren met ambitie!

Het Arentheem College bestaat uit drie scholen en is er voor iedereen uit de regio Arnhem. Leerlingen kunnen bij ons alle opleidingen volgen, van de praktijkschool tot gymnasium. En welke opleiding ze ook kiezen: we dagen elke leerling uit tot excellentie op zijn eigen niveau. We vormen een betrokken leergemeenschap op een algemeen christelijke basis.

het Thomas a Kempis college heeft per 1 november, of zoveel eerder als mogelijk is, plek voor een:

Docent Economie/Bedrijfseconomie 1e graads voor 0,5 fte

Onze leerlingen krijgen het vak economie vanaf klas 3. Vanaf klas 4 wordt naast economie ook bedrijfseconomie geven. Als docent economie op het Thomas a Kempis College werk je in de onder- en bovenbouw en geef je zowel havo als vwo les.

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar iemand die:

  • van aanpakken weet, leerlingen weet te boeien en binden in dit vakgebied.
  • beschikt over een eerstegraads bevoegdheid als docent economie en/of bedrijfseconomie.
  • actuele kennis heeft in het vakgebied en het leuk vindt om deze in de lessen te laten terugkomen
  • beschikt over pedagogische en didactische kwaliteiten en in staat is om leerlingen enthousiast te maken voor dit vak
  • nieuwe lesvormen en digitale didactiek omarmt
  • bij voorkeur ervaring heeft, maar in ieder geval enthousiast is en affiniteit heeft in de omgang met leerlingen in deze leeftijd.

Ons aanbod
Je gaat aan de slag op het Thomas a Kempis College. We bieden een deskundige maar ook gezellige werkomgeving, waarbij we als docenten het leerproces van de leerling voorop stellen. Het betreft in eerste instantie een functie voor een jaar. Afhankelijk van formatie en bij gebleken geschiktheid is er kans op verlenging. Inschaling vindt plaats naar ervaring, conform CAO VO, schaal LB (2822-4301)

Meer weten?
Wil je meer weten? Bel of mail dan met Sarah Middendorp, afdelingsleider Thomas a Kempis College. 026 445 2447 of per mail via S.Middendorp@arentheemcollege.nl. Stuur dan zo spoedig mogelijk een motivatiebrief met CV in middels de knop “Solliciteren”. Je komt dan op onze sollicitatie site. Privacy en goede omgang met jouw persoonsgegevens vinden wij belangrijk. Na het accorderen van het privacy statement kun je je CV uploaden en worden de verschillende velden in het sollicitatieformulier direct gevuld. Dit kan enkele seconden duren. We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Werkweek
0,5 FTE

Salaris
schaal LB

Over COG
Thomas a Kempis is een school voor nieuwsgierige leerlingen die hard willen werken aan hun eigen succes. Een school voor havo, atheneum en gymnasium+ waar het draait om leren met ambitie!
Thomas a Kempis is onderdeel van het Arentheem College. Het Arentheem College bestaat uit drie scholen en is er voor iedereen uit de regio Arnhem. Leerlingen kunnen bij ons alle opleidingen volgen, van de praktijkschool tot gymnasium. En welke opleiding ze ook kiezen: we dagen elke leerling uit tot excellentie op zijn eigen niveau. We vormen een betrokken leergemeenschap op een algemeen christelijke basis.

Solliciteer