Docent Economie 2e graads 0,65 fte tijdelijk (ziektevervanging) in Heemskerk

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste docent Economie 2e graads voor 0,65 fte (ziektevervanging). De lesuren zijn op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag ingeroosterd.

JOUW WERKZAAMHEDEN Je bent als docent verantwoordelijk voor het onderwijs aan leerlingen van het derde en vierde leerjaar basis/kader. Je vervult een mentorrol en maakt deel uit van een vaksectie en een afdelingsteam. 

JOUW PROFIEL Jij bent bevoegd docent of in opleiding hiervoor (LIO). Het omgaan met en motiveren/enthousiasmeren van jonge mensen in de leeftijd van 14–17 jaar gaat jou makkelijk af. Je bent flexibel en communiceert gemakkelijk en helder. 

 

Je hebt een passie voor het onderwijs, een grote betrokkenheid bij de leeftijdsgroep en bent in het bezit van een relevante onderwijsbevoegdheid. Daarbij heb je affiniteit met ICT en digitaal lesmateriaal. 

Het Kennemer College Beroepsgericht is een school die maatwerk wil leveren, je werkt in een kleine afdeling met een thematisch onderwijsprogramma. Je wordt omringt door collega's met passie voor het onderwijs en leerlingen. Op het Kennemer College Beroepsgericht
maken docenten het verschil voor de leerlingen.

Meer informatie over de school vind je op beroepsgericht.kennemercollege.nl.

Het salaris is conform de cao vo.

 

Solliciteer