Docent Economie 1e graads in Haarlem

 
Lyceum Sancta Maria staat als UNESCO-school voor een actieve deelname aan de wereld van vandaag én van morgen. Onze leerlingen gaan van school met meer dan een diploma: resultaten zijn in eerste instantie mooie cijfers, maar net zo belangrijk zijn gedragingen
en vaardigheden die leerlingen ontwikkelen om succesvol te zijn bij een vervolgopleiding, in een beroep en in de samenleving. Bovendien heeft elke leerling recht op goed onderwijs dat motiveert en uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen. Daarom zetten
wij hoog in op het ontwikkelen van talent, zelfstandigheid en creativiteit. Deze uitgangspunten zijn verwoord in ons onderwijsconcept.

Medewerkers en leerlingen hebben oog voor elkaar en gaan respectvol met elkaar om. Wij werken echt samen aan een lerende en dynamische organisatie.

Wij verwachten van nieuwe collega’s dat ook zij actief deelnemen aan deze ontwikkeling en open staan voor leren en de daarbij horende kwaliteit.
 
Voor het vak Economie zijn wij op zoek naar iemand die zich binnen het vak volledig thuis voelt.
Je hebt daarbij een brede algemene kennis van het vakgebied en bent bereid om te pionieren. Sancta Maria is op zoek naar een enthousiaste docent Economie die kan inspireren, motiveren en coachen; boeiend, eigentijds en toekomstgericht is.
Ben jij op zoek naar een ambitieuze leeromgeving waar je ruimte krijgt om (verder) te leren en werk je graag mee aan deze ambities? Zie jij het digitale onderwijs gezien de huidige situatie als een uitdaging?
Voor het nieuwe schooljaar 2020-2021 zijn wij op zoek naar een 1e graads docent Economie
voor circa 0,56 fte (14 lesuren. Je hebt een eerstegraads bevoegdheid en ervaring met examenklassen.  Het betreft een tijdelijke vacature ter vervanging van zwangerschapsverlof voor de periode van ongeveer 5 maanden, tot de kerstvakantie 2020.

 
 
 

Solliciteer