Docent bedrijfseconomie (1e graads) in Utrecht

Van de balans op maken, resultatenrekeningen, tot aan de rechtsvorm van een bedrijf. Bedrijfseconomie is een ontzettend breed vak, en groeit telkens meer. Heb jij feeling met bedrijfseconomische vraagstukken en weet jij deze kennis over te brengen op een enthousiaste en natuurlijke manier?
Dan komen wij graag in contact met jou! Wij zijn op zoek naar een parttime docent (bedrijfs)economie, die met de juiste ondernemende instelling leerlingen weet te enthousiasmeren voor dit veelzijdige vak.

wat bieden wij jou

  • Salaris conform CAO, LB schaal
  • Gratis toegang tot online trainingsplatform
  • 14 lesuren per week
  • Zierikzee

wie ben jij

Wij zoeken jou als jij:

  • In het bezit bent van een 1e graads bevoegdheid voor het vak Bedrijfseconomie;
  • Vakdidactisch en pedagogisch sterk bent en bekend bent met de ontwikkelingen in het onderwijs;
  • Mee gaat met de tijd en op de hoogte bent is van de belevingswereld van de leerlingen;
  • Communicatief sterk bent.

wat ga je doen

Jij geeft 8 uur economie les aan de onderbouw en 6 uur bedrijfseconomie aan de bovenbouw. De lesuren zijn verdeeld over verschillende mavo en havo klassen. Naast de uren voor de klas blijft er tijd over om de lessen voor te bereiden en om de toetsen en projecten na te kijken. Jij bent tevens de vraagbaak voor de leerlingen en schiet te hulp als een leerling de stof niet begrijpt.

waar ga je werken

Bij de middelbare school waar jij aan de slag gaat staat de leerling en ontwikkeling centraal. De school is gefocust op het bieden van kwalitatief goed onderwijs terwijl er oog gehouden wordt op de ontwikkeling van de leerlingen tot volwassenen die een bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. De school is gevestigd in Zierikzee.

sollicitatie

Ben je enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande informatie? Solliciteer dan direct via onze website, dan komt jouw sollicitatie het snelst bij ons terecht. Heb je eerst nog wat korte vragen, neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 0113-274800

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Solliciteer