190821-Vacature Economie en Ondernemen – 304 in Kaatsheuvel

Goed onderwijs maak je samen!
OMO Scholengroep De Langstraat biedt aan ongeveer 3.400 leerlingen onderwijs op alle niveaus: vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Binnen de scholengroep worden onderscheiden: het Dr. Mollercollege in Waalwijk, het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel, het d’Oultremontcollege in Drunen en de Walewyc-mavo in Waalwijk. De opdracht van onze scholen ligt in het aanbieden van goed onderwijs en zorgzame begeleiding aan leerlingen van 12 t/m 18 jaar met al hun verschillende talenten. Onze scholen werken hierbij vanuit een grote zelfstandigheid die leidt tot een eigen cultuur en daarmee tot een grote herkenbaarheid in hun omgeving. Binnen de scholengroep werken onze scholen collegiaal samen. Uit deze samenwerking putten we maximale schaalvoordelen voor leerlingen en hun ouders. Uniek zijn het technasium op het d’Oultremontcollege, het tweetalig-onderwijsprogramma op het Dr. Mollercollege, het ‘onderwijs op maat’ concept op het Van Haestrechtcollege en het sport- en cultuurprogramma van de Walewyc-mavo.

Het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel heeft per direct een vacature voor

een docent [2e graad] voor de vakken
Economie&Ondernemen
Economie
die verder kijkt dan de muren van het klaslokaal en
oog heeft voor ondernemerschap

Het betreft vooralsnog een tijdelijk dienstverband, maar kan na een goede beoordeling omgezet worden in een aanstelling voor onbepaalde tijd. De omvang van de vacature is ca. 0,6 – 0,8 fte, de functie wordt ingeschaald in LB.

Het Van Haestrechtcollege is een kleinschalige VMBO-school in het centrum van Kaatsheuvel. Met beide benen in de samenleving willen wij onze leerlingen laten bouwen aan hun toekomst. We werken graag samen met onze leerlingen, geven ze vertrouwen en de ruimte om trots te zijn.

In de lokale samenleving zijn we zichtbaar bij tal van projecten in samenwerking met de gemeente, instellingen en het bedrijfsleven en dit breiden we verder uit. De school naar buiten en buiten naar binnen!

Onze leerlingen leren door te doen en dat gaat verder dan het boek. Kennis en vaardigheden worden zo in samenhang ontwikkeld. Niet alleen bij de praktijkvakken, maar bij alle vakken! Het onderwijsconcept met pleinonderwijs biedt alle randvoorwaarden om te differentiëren. Ook beschikken onze leerlingen over een eigen laptop en professionele ELO.

Wij werken het liefst samen met docenten die initiatief nemen, ondernemend zijn en denken in mogelijkheden. Je ziet de leerling binnen én buiten de les. Het kleinschalige karakter van onze school maakt dat ook mogelijk.

Informatie
Voor meer informatie over deze vacature of het Van Haestrechtcollege kun je contact opnemen met de heer Vanja Goossen (locatie-directeur) of Susan van Pinxteren, tel. 0416-272683 of via de website www.vanhaestrechtcollege.nl.

Solliciteren: Uitsluitend via www.omo.nl.

Solliciteer